Onze Yogastudio

Bij Yogaplaza® draait alles om rust en welzijn. Al bij aankomst ervaar je de prettige sfeer van onze yogastudio. Terwijl je over het prachtige terrein wandelt, omgeven door mooie bomen, bloemen en het rustgevende geluid van vogeltjes, begint je ontspanningsproces al voordat je de studio betreedt.

yoga voor iedereen

LEES VERDER

Alles is aanwezig.
Eenmaal binnen kun je een yogamat en de benodigde spullen pakken, zoals een meditatiekussen of stoel, een blok, een oogkussen, of een warme deken voor tijdens de ontspanning. Nadat je je hebt geïnstalleerd, staat er een kopje thee of water voor je klaar. Dit is het perfecte moment om even tot jezelf te komen of gezellig met je mede yogi te kletsen.
 
De les.
Zodra de les begint, is het helemaal stil en kun je op jouw eigen manier deelnemen aan de oefeningen. Elke les eindigt met een ontspanning, zodat je volledig rustig, relaxed en opgeladen naar huis gaat.
 
Meer lessen volgen?
Wil je vaker dan één keer per week een les volgen? Dat kan helemaal gratis, mits er plek is en bij aanmelding vooraf. Dit kun je eenvoudig regelen door een WhatsApp-berichtje te sturen.
 
Thema
Heb je een bepaald onderwerp dat je graag behandeld zou willen hebben in de les? Laat het ons dan weten, voor de les in persoon of via WhatsApp. Bij Yogaplaza streven we ernaar om jouw yogabeleving zo aangenaam en persoonlijk mogelijk te maken. 

LESROOSTER