Hathayoga en BBB-Yoga (Buik, Billen, Benen) 

Bij Yogaplaza bieden we lessen aan in zowel Hathayoga als BBB Yoga (Buik, Billen, Benen). Hier volgt een korte uitleg over beide stijlen:

Wat is Hathayoga?

Hathayoga is een traditionele vorm van yoga die zich richt op het balanceren van lichaam en geest door middel van fysieke houdingen (asanas), ademhalingstechnieken (pranayama), en meditatie. Het is een toegankelijke yogastijl die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. 

Kenmerken van Hathayoga zijn:
  • Langzame en gecontroleerde bewegingen: De houdingen worden langer vastgehouden, wat helpt bij het versterken en strekken van de spieren.
  • Ademhaling: Veel aandacht voor de ademhaling, die helpt bij het kalmeren van de geest en het verbeteren van de ademhalingscapaciteit.
  • Balans en flexibiliteit: Het bevorderen van lichamelijke en geestelijke balans en flexibiliteit.
  • Geschikt voor alle niveaus: Hathayoga is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, omdat de houdingen aangepast kunnen worden aan elk niveau.

Hathayoga helpt bij het verbeteren van de fysieke gezondheid, het vergroten van de mentale helderheid, en het bevorderen van innerlijke rust.
 
Bekijk het lesrooster om te zien wanneer de lessen worden gegeven. 

LESROOSTER

Wat is BBB Yoga?

BBB Yoga (Buik, Billen, Benen) is een dynamische en uitdagende vorm van yoga die zich specifiek richt op het versterken en tonifiëren van de buik-, bil- en beenspieren. Het is een pittige yoga waarbij de nadruk ligt op kracht, uithoudingsvermogen en spierdefinitie. 

Kenmerken van BBB Yoga zijn:
  • Gerichte oefeningen: De houdingen en oefeningen zijn speciaal ontworpen om de spieren in de buik, billen en benen te versterken.
  • Intensiteit: Deze stijl is intensiever dan traditionele yoga, met een hoger tempo en meer herhalingen van bepaalde houdingen.
  • Cardio-elementen: Soms worden cardio-oefeningen geïntegreerd om de hartslag te verhogen en extra calorieën te verbranden.
  • Snelle resultaten: Door de focus op specifieke spiergroepen kan BBB Yoga helpen om snel zichtbare resultaten te bereiken op het gebied van spierdefinitie en kracht.

Bekijk het lesrooster om te zien wanneer de lessen worden gegeven.

LESROOSTER

Of je nu op zoek bent naar een rustige, meditatieve yogasessie met Hathayoga, of een intensieve workout voor je buik, billen en benen met BBB Yoga, bij Yogaplaza hebben we de juiste les voor jou. Beide stijlen bieden unieke voordelen en kunnen bijdragen aan je algehele gezondheid en welzijn. Kom langs en ontdek welke yogastijl het beste bij jou past!

Gratis Proefles In De Yogastudio