Hathayoga lesvideo’s thuis meedoen

Yogalessen met meestal een kleine ontspanning aan het einde. Gratis lessen die jij thuis mee kunt doen. Hatha yoga bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Aan de technieken wordt een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, klieren en andere belangrijke organen Er treed een versoepeling van het lichaam op.

Zoek je een meer actieve vorm van yoga bekijk dan ook eens video’s in BBB-yoga (buik billen benen).Yogalessen voor kinderen staan in de lijst ‘speciaal voor kinderen’ Iedere WOENSDAG nieuwe video’s, abonneer je op ons kanaal om niets te missen. Veel plezier met de lessen!

Hathayoga

Hathayoga, ontspannen bewegen

Hathayoga bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Aan de technieken wordt een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, klieren en andere belangrijke organen. Er treed een versoepeling van het lichaam op.

Wekelijkse yogalessen

Door een maal in de week aan een yogales deel te nemen zul je snel voelen dat je lichaam en geest in balans komen. Bewust spanning loslaten betekent ontspanning toelaten en daardoor kracht, energie, stabiliteit, flexibiliteit, zachtheid en vrolijkheid in jezelf hervinden. De lessen zijn doorlopend en je kan het hele jaar door instromen.

Is yoga geschikt voor mij?

De lessen zijn voor iedereen geschikt en daarom hoef je niet heel lenig, of spiritueel ingesteld te zijn. Jouw docent geeft les met een no-nonsens instelling waardoor iedere cursist zich op zijn of haar gemak voelt. In de les komen staande-, zittende en liggende oefeningen aan bod met op het eind een ontspanningsoefening.

Lesgeld

Per maand Eur. 40,-

Wie geeft er les?

De docenten Hathayoga zijn: Nanda Schenkels en Ien van der Lucht.