Leuk dat je yoga komt volgen bij YOGAPLAZA. Je kunt in het lesrooster bekijken welke lessen wij aanbieden. Yogaplaza beschikt over een prachtige locatie (Delftsestraatweg 280).

Op de SUPPORTPAGINA  staan een aantal punten beschreven die naast de ALGEMENE VOORWAARDEN YOGAPLAZA belangrijk zijn om goed door te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan. In de yogastudio liggen matten maar je kan ook een eigen mat aanschaffen

NIEUW OP LES?

Wil jij yogalessen gaan volgen bij Yogaplaza dan kun je een gratis proefles meedoen. Hiervoor gebruik je het contactformulier of stuur een WhatsAp naar 06-24833601 o.v.v. les en gewenst lesuur.

EXTRA SERVICE

Word je lid bij Yogaplaza dan geldt de volgende regel: Naast je vaste lesuur, mag je uitsluitend bij aanmelding vooraf, geheel gratis, zoveel lessen in de week volgen als dat je zelf wil. Dit kan alleen als er plek is in de groep. Aan deze extra gratis service kunnen geen rechten worden ontleend.

WIE GEEFT ER LES?

Team Yogaplaza bestaat momenteel uit:

Nanda Schenkels (eigenaresse van Yogaplaza)
Ien van der Lucht

Allemaal gekwalificeerde, getalenteerde en leuke docenten. Kijk op de vacaturepagina voor een actueel overzicht van mogelijkheden.

LESGELD

* Geef door na de les wanneer je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, je krijgt hiervoor een speciale inlogcode.

SPECIALE LESSEN & LESSERIES

VAKANTIEROOSTER 2024

Vakanties 2023/2024
Kerstvakantie: 24 december t/m 1 januari