Yogastudio Gouden Rijderplein 22

Volg yoga op de leukste plek in Delfgauw bij het team van Yogaplaza. Iedereen is welkom voor het volgen van een gratis proefles (bij aanmelding vooraf). Je kunt kiezen uit een divers lesaanbod en ook voor de meer actieve vormen van yoga ben je bij Yogaplaza op de juiste plek. Sinds 2003 geven wij al yogalessen en nu is het tijd voor de volgende fase waarin we meer lesaanbod bieden. Zo kun je in de yogastudio op het Gouden Rijderplein onder meer Poweryoga of Vinyasalessen volgen maar ook Pilates, Yin Yoga, Meditatie en Yoga, Yin-Yang Yoga, Qi Yoga en Hathayoga. Ook zullen de kinderyogalessen en de Zwangerschapsyoga in de nieuwe studio gegeven worden. In deze studio hebben wij gekozen voor een lichte en transparante uitstraling waardoor je helemaal kunt focussen op de les. Wij zijn er trots op en hopen dat jij hier ook met veel plezier zult komen!

BEKIJK LESAANBOD

Alles is al aanwezig

Bij Yogaplaza hebben we alles voor jou klaar liggen zodat je gemakkelijk naar de les kunt komen. Alles is aanwezig zoals yogamatten, meditatiekussens, blokken, speciale kussen, meditatiekrukjes, koorden, pilatesringen en dekentjes (voor tijdens de ontspanning). In deze nieuwe studio hebben we weer een mooi pakket samengesteld en hopen dat jullie het met veel plezier zullen gebruiken. In de materialenwand hebben we alles overzichtelijk geordend. Wil je een yogamat voor thuis aanschaffen dan kun je dit bij de docent aangeven en ligt het de volgende les voor je klaar.

BEKIJK LESAANBOD

Gratis Parkeren

Parkeren kan geheel gratis op het parkeerterrein naast het centrum 'De Emerald' op het Gouden Rijderplein. Uiteraard is er ook een gratis fietsenstalling bijna voor de deur en kom je lopend, nou dat is gezond en dan weet je vast al waar het is.

Makkelijk bereikbaar

Yogaplaza is zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Delft, Pijnacker, Oude Leede en zelfs Rotterdam of Den Haag. Met het openbaar vervoer heb je keuze uit twee buslijnen waarvan 1 eigenlijk voor de deur stopt en de andere op slechts 3 minuten lopen. Met de fiets heb je snel toegang vanuit alle richtingen en lopend is het vanuit het grootste gedeelte van Delfgauw nooit meer dan 10 minuten lopen.

Leuk lesaanbod

In de yogastudio op het Gouden Rijderplein hebben we een aanvullend zeer divers lesaanbod waar je van rustig tot zeer actieve yogavormen kunt beoefenen. Kijk op het rooster voor meer info.