Tijdens een loopmeditatie, welke ook wel stiltewandeling wordt genoemd, kom je helemaal tot rust. Kalmeert je geest en ontspant je lichaam omdat je enkel en alleen aandachtig loopt zonder dat je daarmee ergens wil komen of er iets mee moet bereiken.

We wandelen op een rustig tempo in de stilte van de natuur. De ademhaling speelt hierbij een grote rol. Want als je 1 stap zet en je voegt de adem toe, brengt dat je in dit moment, in het NU. Op deze manier laat je stress los en neemt de ontspanning al maar toe.

Een 1,5 durende loopmeditatie gaat als volgt. We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek. Vervolgens doen we een aantal eenvoudige yoga oefeningen gecombineerd met de adem. Op deze manier kun je de wandeling al prettig beginnen. We staan zo af en toe ook even stil om naar de natuur om ons heen te kijken en te luisteren, of we doen een ademhalingsoefening. Alles uiteraard in een aandachtige ontspannen sfeer.

Heb je zin gekregen om mee te doen? Regelmatig organiseert Nanda deze wandelingen en als het je fijn lijkt om mee te gaan, kun je je altijd vooraf aanmelden.


Tips:

  • Trek goede wandelschoenen of stevige gympen aan
  • Comfortabele kleding waar je prettig in kan bewegen
  • Bij regen capuchon of paraplu en bij zon een zonnebril
  • Wandel niet met een te volle maag
  • Neem iets van een versnapering mee en water
  • Zet je mobiel helemaal uit

Data en locatie:

Zondag 3 November 16:00 – 17:30

Bieslandse Bos

Startpunt van de route wordt later bekend gemaakt

Kosten:

€ 10,00

Opgeven of meer informatie:

informatie@yogaplaza.nl