In 7 dagen vertragen

Geplaatst in: Online Yoga | 0
In 7 dagen besteed je in de ochtend en in de avond meer tijd aan jezelf met rustige yogalessen, meditaties en ontspanningen.

Door de rust in alle lessen kom je nog meer in contact met je lichaam.

Vertragen is stilstaan bij hoe je je beweegt in het leven. Hoe voelt je lijf, je adem en wat zijn je gedachten? Er gaat echt een wereld voor je open als je de aandacht brengt naar dat wat er werkelijk gebeurt. Je leert heel veel over jezelf waarna je sommige reacties van lijf, adem en gedachten kan bijschaven zodat je je voortaan beter in je vel voelt zitten. Door te vertragen wordt er dus veel meer duidelijk.

Deze les “Yoga om te Vertragen” is daarvoor een begin.

Wil je meer lessen over vertragen meedoen? Ga dan naar de Online Yoga op Yogaplaza en abonneer je. Zo kun je de lesserie “In 7 Dagen Vertragen” volgen en creëer je voor jezelf een mini retraite.

Ben je je meer bewust van de staat van Zijn, spanning van de spieren, ritme van de adem en oh ja, dat nijdige plekje waar je al een tijdje last van hebt komt dus van… je komt weer in contact met jezelf en brengt jezelf terug naar de basis. Dat is een heel goed plan omdat dit de enige weg is om bijvoorbeeld je energie weer op te bouwen, de kracht in je lichaam te hervinden en om het rustig te krijgen in je hoofd.

Wil je er in je eigen huis een mini-retreat van maken, zorg er dan voor dat je deze week niet snoept, geen koffie, thee met theïne of alcohol drinkt, maar enkel gezond voedsel eet en voldoende water drinkt. Ga veel naar buiten en op tijd naar bed.

Na deze week voel je je als herboren!

Lesserie: https://onlineyoga.yogaplaza.nl/serie…

Online Yoga: https://onlineyoga.yogaplaza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *