In 7 dagen vertragen

Geplaatst in: Online Yoga | 0
In 7 dagen besteed je in de ochtend en in de avond meer tijd aan jezelf met rustige yogalessen, meditaties en ontspanningen.

Door de rust in alle lessen kom je nog meer in contact met je lichaam.

Vertragen is stilstaan bij hoe je je beweegt in het leven. Hoe voelt je lijf, je adem en wat zijn je gedachten? Er gaat echt een wereld voor je open als je de aandacht brengt naar dat wat er werkelijk gebeurt. Je leert heel veel over jezelf waarna je sommige reacties van lijf, adem en gedachten kan bijschaven zodat je je voortaan beter in je vel voelt zitten. Door te vertragen wordt er dus veel meer duidelijk.

Deze les “Yoga om te Vertragen” is daarvoor een begin.

Wil je meer lessen over vertragen meedoen? Ga dan naar de Online Yoga op Yogaplaza en abonneer je. Zo kun je de lesserie “In 7 Dagen Vertragen” volgen en creëer je voor jezelf een mini retraite.

Ben je je meer bewust van de staat van Zijn, spanning van de spieren, ritme van de adem en oh ja, dat nijdige plekje waar je al een tijdje last van hebt komt dus van… je komt weer in contact met jezelf en brengt jezelf terug naar de basis. Dat is een heel goed plan omdat dit de enige weg is om bijvoorbeeld je energie weer op te bouwen, de kracht in je lichaam te hervinden en om het rustig te krijgen in je hoofd.

Wil je er in je eigen huis een mini-retreat van maken, zorg er dan voor dat je deze week niet snoept, geen koffie, thee met theïne of alcohol drinkt, maar enkel gezond voedsel eet en voldoende water drinkt. Ga veel naar buiten en op tijd naar bed.

Na deze week voel je je als herboren!

Lesserie: https://onlineyoga.yogaplaza.nl/serie…

Online Yoga: https://onlineyoga.yogaplaza.nl

Yoga voor de onder- en bovenrug

Geplaatst in: video | 0

Door ze lekker te rekken en strekken met deze yogales Ontspannen Wakker Worden, en ruim te ademen creëer je lengte in je spieren en laat je het zuurstofrijke bloed goed stromen. We eindigen de les met een intentie meditatie welke je kan meenemen in je dag. Zo begin je heerlijk aan je dag!

Volg yogalessen ook huis met online yoga

Geplaatst in: Blog | 0

De herfst is begonnen en straks ga jij misschien wel op vakantie naar een mooie plek. Even alles achter je laten en gewoon een weekje of langer niets doen.

Heb jij een wifi verbinding op thuuis of op jouw vakantieverblijf dan kun je toch een yogales volgen via het youtubekanaal van Yogaplaza. Je hebt keuze uit meer dan honderdvijftig verschillende lessen. De lessen zijn zo gemaakt dat je ze direct mee kunt doen, alles wat je nodig hebt is een plek en liefst een yogamat. Zo hoef jij jouw favoriete yogales niet te missen.

Yoga on Demand met yogametnanda.nl

Wil je keuze uit meer videolessen bezoek dan de online yogastudio, Yoga met Nanda. Het aanbod yogavideo’s omvat ook meditaties, ontspanningen een blog  en langere lessen en natuurlijk geen reclame die je op YouTube soms wel ziet. Handige zoekfuncties, series en opslaan voor later kijken. Tijdens de zomermaanden hebben we een prachtig aanbod en kun je voor slechts 5,99 p/mnd onbeperkt yogalessen volgen, overal waar jij maar bent.

Neem de yogalessen van Nanda mee naar jouw vakantieverblijf met Yoga on demand, dus yoga op de Netflixmanier.


Bekijk hier de yogales: Focus


Volg Yogaplaza en Yogametnanda

https://www.instagram.com/yogaplaza

https://www.facebook.com/yogaplaza

https://www.yogametnanda.nl

https://www.instagram.com/yogametnanda

De 4-7-8 ademtechniek helpt in slaap te vallen

Geplaatst in: video | 0

Je hebt er allemaal wel eens last van, je kunt niet slapen. Wat je ook probeert, de gedachten blijven in je hoofd ronddwalen en je hebt het gevoel klaarwakker te zijn. Je wilt wel slapen maar het lukt niet en wat doe je dan? Met de 4-7-8- ademtechniek heb je een beproefde methode die helpt om in slaap te vallen.

Je ademt 4 tellen in, je houd de adem 7 tellen vast en ademt in 8 tellen uit. Het zal je uit je alertheid halen en zo de benodigde rust geven. Let wel, dit is een techniek die je 2 maal per dag moet toepassen om er resultaat uit te behalen. Het beste oefenschema is ’s ochtends als je wakker wordt en ’s avonds als je gaat slapen. Je zal snel merken dat je na deze korte oefening resultaat boekt.

Je voelt je hierna heerlijk ontspannen. Verder verlaagt het stress, een opgejaagd gevoel, de hartslag en bloeddruk, heeft een goede uitwerking op de spijsvertering, goed tegen emotionele pieken, zelfs koude handen en voeten kunnen hierdoor verdwijnen.

Ik wens je een goede nachtrust toe! Namasté

Volg nu cursus zwangerschapsyoga online

Geplaatst in: video | 1

Dan gaat er voor jouw en jouw partner de komende maanden heel veel veranderen. Zwangerschapsyoga is een goede voorbereiding op jouw bevalling. In de speciaal ontwikkelde cursus krijg je veel praktische informatie en tips aangevuld met oefeningen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om deel te nemen aan deze cursus.

Deze zwangerschapsyoga cursus is opgebouwd in hoofdstukken die je in volgorde of helemaal willekeurig kunt bekijken. Je hoeft geen vragen te beantwoorden of te wachten op de volgende video. Vanaf het moment dat jij begint heb je volledige toegang tot het gehele cursusmateriaal. Lessen volg je op het tijdstip dat jou het beste uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit.

CURSUSINHOUD

 • Meer dan 35+ kennisvideo’s
 • 18 yogalessen, meditaties en ontspanningen
 • 2 downloads
 • 8 uur videomateriaal!
 • Eigen digitale omgeving

 WAT KOMT ER AAN BOD IN DE CURSUS?

 • Borst- of flesvoeding, waar kun je bevallen en pijnbestrijding.
 • Weet jij hoe een bevalling zal gaan of hoe jij de weeën telt?
 • Wanneer een keizersnede noodzakelijk is of
 • Hoe schrijf je een geboorteplan?
 • Weet jij alles wat je nog moet doen voor de uitgerekende datum?
 • Verschillende soorten yogalessen
 • Begeleide meditaties & ontspanningen
 • Houdingen tijdens de bevalling
 • Kijk in hier voor volledige inhoud

In de cursus zwangerschapsyoga komen deze en heel veel andere onderwerpen aan bod. Bekijk het curriculum voor alle inhoud van deze cursus.

Dus ben jij zwanger, volg de cursus nu online en start vandaag nog.